Vacature: inhoudelijk stafmedewerker erfgoedcel TERF

Erfgoedcel TERF maakt deel uit van Projectvereniging BIE, een intergemeentelijk samenwerkingsverband dat zeven gemeenten uit het midden van West-Vlaanderen bundelt (Hooglede, Ingelmunster, Izegem, Lichtervelde, Moorslede, Roeselare en Staden). BIE wil de inwoners van deze gemeenten meer vertrouwd maken met erfgoed en cultuur in de brede zin van het woord, onderzoekt en verleent adviezen omtrent bouwkundig en archeologisch erfgoed, stimuleert samenwerking tussen de bibliotheken in de regio en helpt gemeenten met de uitbouw van hun archief.

Projectvereniging BIE gaat over tot de aanwerving en invulling van de volgende tijdelijke functie :
Inhoudelijk stafmedewerker erfgoedcel TERF (niveau B1 – 100% – bepaalde duur)
Het gaat om een vervangingscontract van 15 januari tot 15 september 2018.

Taken: Als inhoudelijk stafmedewerker sta je in voor de inhoudelijke uitwerking en coördinatie van cultureel erfgoedprojecten in de regio. Je fungeert als aanspreekpunt in het erfgoedveld, beantwoordt adviesvragen en verwijst door. Je bouwt netwerken uit met erfgoedspelers en organisaties uit diverse sectoren en stimuleert samenwerking en expertisedeling rond cultureel erfgoed. Daarnaast coördineer je de werking van de erfgoedbank Midwest en de vrijwilligerswerking.

Meer info: http://www.bienet.be/nieuws/2017/vacature-inhoudelijk-stafmedewerker-erfgoedcel-terf

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>