16/03/2018: Quiz en alumnicafé!

Ook in 2018 quizzen we!

VHL schotelt jullie wederom een algemene kennisquiz voor, met prachtige prijzen om te winnen!

En omdat de boog niet altijd gespannen mag staan, en onze hersenen ook wat rust verdienen, gooien we er meteen een alumni-café bovenop! De fak zal reeds om 19u haar deuren openen, zodat je voor, tijdens en na de quiz pintjes kan drinken! Of colaatjes, er wordt hier niet gediscrimineerd! Tijdens de quiz zal de fak ook open zijn, dus niet-quizzers zijn meer dan welkom om rustig bij te praten en te kijken of Cristal (want dat wordt nu getapt in de fak) echt slechter is dan Stella.

Voor de quiz: je kan jouw groepje ter plaatse (MSI 03.18) aanmelden vanaf 19u30. Kom zeker op tijd, want we willen om 20u stipt beginnen!

Er mogen 5 personen deelnemen per team. Je kan inschrijven door een mailtje met je teamnaam te sturen naar info@vhl-alumni.be.

De quiz kost 20 euro per team, 15 euro wanneer er 2 betalende vhl-leden of historia-leden in het team zitten. Om je lidmaatschap te bewijzen, brengen de deelnemers hun lidkaart mee. Het geld moet pas ter plaatse betaald worden. Elk teamlid krijgt ook een bonnetje voor een gratis drankje in Fakbar Letteren.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>