Contactinformatie

Aarzel niet om contact met ons op te nemen: info@vhl-alumni.be

 

Webshop

Trots op je geschiedenisachtergrond aan de KU Leuven en niet bang om dat aan de buitenwereld te tonen? Dan ben je misschien wel geïnteresseerd in enkele spullen die voorzien zijn van ons alumnilogo. Er is voor elk wat wils: een warme donkerblauwe sweater met kap, een trendy polo of toch liever een sportieve T-shirt? Voor wie zich echt wil laten gaan, bieden we overigens ook een alumni koffiemok, alumni ontkurker en zelfs alumni pennen aan.

Voel je je te oud voor alumni spullen? De studentenvereniging Historia verkoopt eveneens ieder jaar T-shirts. Sporadisch kunnen daar ook codices en cantusbekers met het logo van de studentenvereniging gekocht worden.

Echte fans van de KU Leuven kunnen bovendien terecht bij de universiteitsboetiek. Het gamma bestaat zowel uit allerhande boeken, prentkaarten, schrijfgerei, muismatjes en andere pc toebehoren als volledige sportoutfits of KU Leuven knuffels.

 • VHL T-Shirt (vrouw) met V-hals (€15)
  Royal Blue t-shirt van Hanes, 100% ComfortSoft katoen. Opgelet: afbeelding geeft enkel het model aan, niet de kleur. Alumni logo op de rug.
  Bestel
 • VHL T-Shirt (man) met ronde hals (€15)
  Royal Blue t-shirt van Hanes, 100% ComfortSoft katoen. Opgelet: afbeelding geeft enkel het model aan, niet de kleur. Alumni logo op de rug.
  Bestel
 • VHL USB-stick (€8)
  Opslagruimte: 2 GB.
  Bestel
 • VHL Koffie mok (€4)
  Exclusieve koffiemok met het prachtige VHL logo.
  Bestel
 • VHL Sleutelhanger/ontkurker (€2)
  Handige sleutelhanger van plastic, met flesopener en lampje. Lampje te bedienen met schuifknopje. Inclusief batterijen.
  Bestel
 • VHL Alumni pennen (€3)
  Bedrukt met de toepasselijke zin 'wij zijn niet van gisteren'. Per vijf stuks.
  Bestel