Menu Close

Vacature Zelfstandig academisch personeel / werkleider

De Faculteit Ontwerpwetenschappen van de Universiteit Antwerpen en de Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis (KMKG) hebben de volgende voltijdse vacature (100%) vacant. Deze functie bestaat uit twee samenhangende aanstellingen in de context van het FED-tWIN financieringsprogramma van de federale overheid met name:

Deeltijdse (50%) aanstelling als Zelfstandig Academisch Personeel bij UAntwerpen, Faculteit Ontwerpwetenschappen, Departement Erfgoed
Deeltijdse (50%) aanstelling als Werkleider (Klasse SW2) bij de KMKG
FED-tWIN is een nieuw federaal onderzoeksprogramma van de Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid (BELSPO) met als doel het stimuleren van een duurzame samenwerking tussen tien federale wetenschapsinstellingen en Belgische Universiteiten door de financiering van gezamenlijke onderzoeksprofielen.

Deze vacature kadert in het onderzoeksprofiel RMARH: The Royal Museums of Art and History: the History of its Buildings and its Collections based on the Museum’s Archives. U implementeert het FED-tWIN RMARCH onderzoeksprofiel in de UAntwerpen (50%) en KMKG (50%).

Voor meer informatie, klik hier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *