Menu Close

Ereleden

Ereleden

Steun de Letterenbibliotheek en wordt erelid van Historici Lovanienses!

Als student heeft u ongetwijfeld ettelijke uren versleten ‘op het vijfde’, de geschiedenisafdeling van de letterenbib. Hoewel de letterenbib ook vandaag nog een trouwe steun en toeverlaat is voor geschiedenisstudenten, kampt ze al enkele jaren met een gebrek aan middelen. Door een bedrag van 100€ of meer over te schrijven ter ondersteuning van de Letterenbib, wordt u voor het kalenderjaar van de storting een erelid van onze vereniging.

Uw bijdrage gaat rechtstreeks naar de letterenbibliotheek, u wordt automatisch lid van Historici Lovanienses en uw bijdrage is fiscaal aftrekbaar als gift, d.w.z. ook bijkomend aftrekbaar voor wie in zijn aangifte opteert voor het wettelijk kostenforfait. Wie reeds een gewoon lidmaatschap betaalde, krijgt dit uiteraard teruggestort. Gelieve daarom in ieder geval contact op te nemen met ons bij het overmaken van een gift aan de Letterenbib. Ereleden kunnen bovendien gratis deelnemen aan de activiteiten van de Vereniging Historici Lovanienses.

Ereleden worden bovendien (desgewenst) op deze pagina nog eens extra onder de aandacht geplaatst als dank voor hun steun aan de Letterenbib. Meer info over giften aan de Letterenbib vindt u hier.