Over VHL

Van harte welkom op de website van de Vereniging Historici Lovanienses (VHL), de Leuvense alumnivereniging voor historici!

Terwijl velen met weemoed terugkijken op hun tijd in Leuven, worden we haast allemaal geconfronteerd met het verwateren van de banden met de collega-studenten van toen. Of u nu pas bent afgestudeerd of inmiddels al de pensioengerechtigde leeftijd bereikt hebt, onze vereniging kan hopelijk een manier zijn om enerzijds oude jaargenoten terug tegen het spreekwoordelijke lijf te lopen en anderzijds de banden met de opleiding weer aan te halen.

Daartoe is er uiteraard niet alleen deze website, maar ook ons tijdschrift Tijdingen uit Leuven en onze groep binnen de alumnidatabank KU Leuven Connect. VHL ondersteunt ook de organisatie van jaarreünies en zet jaarlijks verschillende activiteiten op poten, zoals lezingen en uitstappen.

Heeft u een bijdrage voor ons tijdschrift of een idee voor een activiteit? Wil u steun aanvragen voor een jaarreünie in ruil voor een verslag? Of wil u zich misschien zelfs als vrijwilliger engageren bij VHL of Tijdingen en lid worden van het bestuur? Laat het ons weten via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@vhl-alumni.be!

Zo hopen we in ieder geval ook na het afstuderen een mooi verlengstuk te breien aan uw geschiedenisopleiding.

Lidmaatschap VHL