Een nieuw boek van Sam Van Clemen, redactielid van Tijdingen

Onlangs verscheen het boek 50 jaar Turnhout-Hammelburg, een halve eeuw verbroedering en vriendschap, over 50 jaar verbroedering tussen Turnhout en de Duitse stad Hammelburg.

Het boek is van de hand van Sam Van Clemen, alumnus en vaste medewerker van VHL-tijdschrift Tijdingen. Sam is zelf geboren en getogen in Turnhout (°1970). Hij schreef zijn eindverhandeling al over Turnhout, met name tijdens het eerste jaar van de Eerste Wereldoorlog. Deze werd later uitgebreid en herwerkt uitgegeven als Turnhout tijdens de Eerste Wereldoorlog. Sams liefde voor Turnhout blijft dus tot op de dag van vandaag duren.

Voor meer info: samvanclemen.be

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *