VHL gaat digitaal!

Met de coronacrisis beleven we moeilijke tijden en is een aangenaam tijdverdrijf meer dan verdiend, vandaar hebben we besloten om de geplande lustrumquiz niet af te lassen of uit te stellen. Als alternatief kan u op 14 april om 19.00 via de Facebookpagina van Historia alsnog mee quizzen. U kan gewoon individueel of alsnog in groep –  waar zijn die nieuwe apps dan niet goed voor? – meedoen met de quiz. Voor meer informatie, kan u naar de facebookpagina van het evenement gaan of hier klikken.

Verder leveren we u ook nog een digitale versie van ons jongste nummer (170) van ons tijdschrift “Tijdingen uit Leuven”. De betalende leden mogen op termijn ook de vertrouwde papieren versie verwachten, maar gezien de crisis kan dit nog wel even duren. De digitale versie voor alle alumni is eenmalig, maar wil de band met alle historici van Leuven nog eens extra onderstrepen. Bovendien willen we de alumni die het tijdschrift of de vereniging niet kennen ook de kans geven om dit vrijblijvend te kunnen veranderen.

Alvast veel lees- en quizplezier gewenst en zorg goed voor elkaar!

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *