Lidmaatschappen 2022

Hoe word/blijf ik lid van VHL in 2022?
U zou afgelopen vrijdag een e-mail ontvangen moeten hebben waarin we u uitnodigen om uw lidmaatschap te hernieuwen/op te starten voor 2022. Heeft u nog geen e-mail ontvangen? In de volgende weken kan u ook nog een brief in uw brievenbus verwachten waarin dezelfde informatie in te vinden is. Het lidmaatschap is nog steeds 15 euro voor individuele leden en 20 euro voor koppels. Heeft u uw lidmaatschap al betaald? Dan hoeft u verder niets te doen. Heeft u toch nog geen bericht ontvangen? Contacteer ons via info@vhl-alumni.be.

U kan (opnieuw) lid worden op twee manieren: sinds vorig jaar kan u uw lidmaatschap gemakkelijk online betalen via KU Leuven Connect. Natuurlijk kan u ook nog steeds via overschrijving betalen met de unieke mededeling die u in de e-mail of brief kan vinden. Mocht er iets mis zijn met uw unieke mededeling, kan u ook altijd uw naam vermelden bij de overschrijving en brengen we het lidmaatschap op die manier in orde.

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *