OPROEP: WE WANT YOU.. Nieuwe bestuursleden gezocht!

Zoals u bovenaan in de nieuwsbrief al kon lezen, hebben in 2021 enkele van onze bestuursleden besloten om hun engagement binnen het bestuur van VHL stop te zetten. We zijn alvast heel erg dankbaar voor de jarenlange inzet die zij aan de vereniging gegeven hebben. Maar dit zorgt er natuurlijk wel voor dat we dringend op zoek zijn naar mensen die zich willen inzetten binnen het bestuur van VHL om de werking van de vereniging te blijven garanderen. Als we geen bestuursleden hebben, kunnen we natuurlijk ook niet als vereniging blijven bestaan!

Wat doet het bestuur nu precies? Naast het organiseren en plannen van de activiteiten, zijn de bestuursleden ook verantwoordelijk voor tal van andere zaken zoals het beheer van de financiën van de vereniging, de ledenadministratie, de communicatie via sociale media en onderhoud van de website, het versturen van de nieuwsbrief, de redactie en publicatie van Tijdingen.

Op dit moment zijn we specifiek opzoek naar een penningmeester om de financiën van VHL te beheren, een communicatieverantwoordelijke voor de sociale media/nieuwsbrief, en nieuwe redacteurs/vormgevers voor Tijdingen. Dit wilt natuurlijk niet zeggen dat je je ons niet kan contacteren als je je op een andere manier voor VHL wilt inzetten.

Heb je interesse om mee in het bestuur te stappen of wil je voor Tijdingen schrijven? Heb je een ander voorstel om de werking van VHL te ondersteunen of te verbeteren? Suggesties en feedback zijn altijd welkom! Contacteer ons via info@vhl-alumni.be

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *